cropped-livingbygrace.jpg

Het belang van hydratatie: drink voldoende, zuiver en gezond water!

Iedere dag verliezen we water via urine, ontlasting, transpiratie en de ademhaling. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 70% van de mensen te weinig drinkt en daardoor chronisch uitgedroogd raakt. Uitdroging kan tot veel gezondheidsklachten en ziektes leiden.

Water is de basis van alle leven op aarde. Zoals reeds is opgemerkt bestaat het menselijk lichaam gemiddeld uit 70% water en moet daarom voldoende gehydrateerd blijven voor optimale gezondheid en welzijn. Je kan rustig zeggen dat de meeste lichaamsprocessen in een waterige omgeving plaatsvinden.

Aangeraden wordt om dagelijks 30 ml water per kilogram lichaamsgewicht te drinken. Weeg je bijvoorbeeld 90 kilogram dan is de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid water 3 liter.

De beste manier om je lichaam te hydrateren is het drinken van voldoende, zuiver en gezond water.

Het is algemeen bekend dat onder andere stress, gebrek aan lichaamsbeweging, bewerkt voedsel, kunstmatige smaak- en kleurstoffen, frisdrank, alcohol, sigaretten, synthetische ingrediënten in cosmetica en verzorgingsproducten, vervuiling (lucht en straling), chloor, plastics, pesticiden en insecticiden onze gezondheid en vitaliteit ondermijnen. Het is aangetoond dat ook het drinken van kraanwater en water uit flessen het lichaam verzuurt.

Onbedoeld en onbewust werken we zo vergiftiging en verzuring van ons lichaam in de hand. Dit alles kan leiden tot kanker en diverse welvaartsziektes zoals hart- en vaatziektes en diabetes type 2.

Miljarden mensen hebben te maken met ziekenhuisonderzoeken en een record aantal mensen gebruikt geneesmiddelen.

Met een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon in combinatie met het drinken van het juiste water is het mogelijk het tij te keren en je lichaam te ontgiften, te zuiveren en te ontzuren. Dit zal je gezondheid, welzijn en vitaliteit opmerkelijk verbeteren. Diverse gezondheidsklachten en ziektes kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Heb je vragen over het drinken van gezond water, of hoe je je lichaam kan ontgiften, zuiveren en ontzuren! Mail Engracia Gordon, klik hier! 

0 comments